SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hisingens Tennisklubb
Fotboll
Vårturneringen är färdigspelad!
2024-05-16 20:11
Finalister i Vårturneringen 2024!

Då är årets Vårturnering färdigspelad. Som vanligt (?) kom sol, vår och försommarvärmen till Hisingen!

Tack till alla spelare för fina matcher, alla åskådare för bra hejande och inte minst RGS-RACKETLAB för fin sponsring till prisbordet!

Tack RGS-RacketLab för stödet till Vårturneringen!
2024-05-04 21:44
Strängnings- och racketspecialisten RGS-RacketLab stöttar Vårturneringen!

Hisingens Tennisklubb vill framföra ett stort tack till Davor Plesko och hans RGS-RacketLab för stödet och bidraget till tävlingens prisbord!

Anlita nu RGS-RacketLab så får du ATP-strängning i dina rackets!

Strängningsservicen finns hos Gothia Tennis, Partille Tennis och Högsbohöjd Tennis. På Gothia kan Du också besöka shopen. Så oavsett spelnivå, ta hjälp av RGS-RacketLab så får du en perfekt tennisracket!

 

Vill Du läsa mer?

Besök: RGS Racket Lab

 

Välkomna till Hisingens Tennisklubbs hemsida !
2021-09-23 14:08

Vi är den lilla klubben för alla som gillar tennis!

Under utomhussäsongen (maj-aug) håller vi till vid våra banor på Länsmansgårdens IP där vi arrangerar tennisskola, träning, läger, tävlingar och prova på-aktiviteter.

Inomhussäsongen (sep-apr) tillbringar vi på Gothia Tennis, St Jörgen Park där vi har träning för unga och vuxna på onsdagar och lördagar.

Vi har plats för såväl fler spelare som dig som vill engagera dig inom klubbarbetet - är du intresserad att vara med i Hisingens Tennisklubb så tag gärna kontakt med någon i styrelsen för mera information.

Christer Wennström
Ordförande

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Följ oss på Instagram