Hisingens Tennisklubb
Öppet hus hos HTK för sommarlediga skolbarn!
2024-06-19 22:43
Under sommarlovet kan alla elever i grundskolan komma till Hisingens Tennisklubb på öppet hus och prova på tennis vid tennisbanorna på Länsmansgårdens idrottsplats.

Varje vardag mellan 11.00-14.00 kan du "droppa in" och testa tennis. Utrustning och ledare finns på plats och allting är gratis - välkommen att testa tennis i sommar!

Årets klubbmästerskap!
2024-06-08 20:33
Vem tar inteckning i vandringspriset i år?

KM 2024 spelas 16-18 augusti!

Sista dag för anmälan är 2 augusti.

Anmälan görs via e-mail till HisingensTK@outlook.com

Klasser:

Damsingel

Herrsingel

Flicksingel

Pojksingel

Bollar: Prince Tour

Anmälningsavgift 100 kr/ klass.

Varmt välkomna!

//Tävlingsledningen

Tennisskola på sommarlovet!
2024-06-08 20:27
Biskopsgårdens skolungdomar bjuds in till tennisskola på sommarlovet!

Välkommen till Sommartennisskola hos Hisingens Tennisklubb!

Denna inbjudan är till alla elever som går i Nya Skolan, Landmäreskolan, Sjumilaskolan, Jättestenskolan, Svartedalsskolan, Ryaskolan och Lundby Högstadium!

Välkommen till Veteran-RM 2024!
2024-06-08 19:57
Kommer vi ha lika glada deltagare vid Veteran-RM? Självklart!

Svenska Tennisförbundet Göteborg och Hisingens Tennisklubb har den stora glädjen att bjuda in regionens tävlingsveteraner till årets regionmästerskap 2024.

Välkomna till Hisingens Tennisklubbs hemsida !
2021-09-23 14:08

Vi är den lilla klubben för alla som gillar tennis!

Under utomhussäsongen (maj-aug) håller vi till vid våra banor på Länsmansgårdens IP där vi arrangerar tennisskola, träning, läger, tävlingar och prova på-aktiviteter.

Inomhussäsongen (sep-apr) tillbringar vi på Gothia Tennis, St Jörgen Park där vi har träning för unga och vuxna på onsdagar och lördagar.

Vi har plats för såväl fler spelare som dig som vill engagera dig inom klubbarbetet - är du intresserad att vara med i Hisingens Tennisklubb så tag gärna kontakt med någon i styrelsen för mera information.

Christer Wennström

Nyheter från våra grupper