SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hisingens Tennisklubb
Fotboll

Välkommen till Hisingens Tennisklubb!

Vi är den lilla klubben för alla som gillar tennis! Vi har hållit igång sedan 1971, vilket innebär att vi under 2021 har firat 50 år som förening. Hos oss deltar unga och gamla, tjejer och killar med olika spelstyrka och ambition men med det gemensamt att träna och tävla i tennis ska vara kul!

 

Under utomhussäsongen (maj-aug) håller vi till vid våra banor på Länsmansgårdens IP där vi arrangerar tennisskola, träning, läger, tävlingar och prova på-aktiviteter.

Inomhussäsongen (sep-apr) tillbringar vi på Gothia Tennis, St Jörgen Park där vi har träning för unga och vuxna på onsdagar och lördagar.

Vi har plats för såväl fler spelare som dig som vill engagera dig inom klubbarbetet - är du intresserad att vara med i Hisingens Tennisklubb så tag gärna kontakt med oss för mera information. Du når oss via ett mail till HisingensTK@outlook.com

 

Tennishälsningar,
Christer Wennström
Ordförande

 
Följ oss på Instagram